• Atlantik_Banner_01.jpg
 • Atlantik_Banner_02.jpg
 • Atlantik_Banner_03.jpg
 • Atlantik_Banner_04.jpg
 • Atlantik_Banner_05.jpg
 • Atlantik_Banner_06.jpg
 • Atlantik_Banner_07.jpg
 • Atlantik_Banner_08.jpg
 • Atlantik_Banner_09.jpg
 • Atlantik_Banner_10.jpg
 • Atlantik_Banner_11.jpg
 • Atlantik_Banner_12.jpg
 • Atlantik_Banner_13.jpg
 • Atlantik_Banner_14.jpg
 • Atlantik_Banner_15.jpg
 • Atlantik_Banner_16.jpg
Deutsch English Spanish Netherlands Suomalainen Svenska Italiano

Start your scuba course at home

padi owd touchNew PADI Open Water Diver Touch App available NOW!

You may start directly at home with the dive theory! When you arrive in Tenerife you'll enter immediately into the pool and the sea with your PADI Instructor.

Offers with accommodation available

Hotel MARITIM Teneriffa

You are looking for complete packages for dive courses or diving including accommodation? No problem, we are located within the premises of the Hotel MARITIM****! 

So you may enjoy your stay at the Hotel MARITIM**** and drop right after breakfast into the Dive Centre ATLANTIK for scuba diving.

Tietoa meistä

Sukelluskeskus ATLANTIK

 

Sukelluskeskus ATLANTIK sijaitsee HOTELLI MARITIMISSA**** Puerto de la Cruzissa, noin 300m "Loro Parkista".  Keskus on auki läpi vuoden. Sukellusretkiä järjestetään jokapäivä paitsi sunnuntaisin sukelluskohteille eripuolille Teneriffan saarta, etupäässä Puerto de la Cruzin rannikolla.  Me tarjoamme sukelluskursseja aloittelijoista korkeimman tason kouluttajille. Me järjestämme myös erikoiskursseja NITROX sukeltamiseen, yösukelluksiin, syväsukelluksiin, hylkysukelluksiin, luolasukelluksiin, etsintään, pelastukseen ja vedenalaiseen valokuvaukseen, kuten myös REBE sukelluksiin.

 

Sukellusturvallisuus

TURVALLISUUS on kaikkein tärkein asia Sukelluskeskus ATLANTIKILLE.Ennen jokaista sukellusta, me tapaamme kokoustilassa, jossa käydään sukellus yksityiskohtaisesti läpi. Sukelluspaikkojen pohjakartat, ryhmien organisaatiot ja käymme läpi turvallisuusmenetelmät, jotta voimme varmistua, että Sinä tiedät sukelluspaikan ja Sinulla on turvallinen ja hauska sukellus, ilman stressiä.  Meidän sukellusvarusteemme ovat kaikki SCUBAPROJA ja aina täydellisessä kunnossa. Me uusimme sukellusvälineemme säännöllisesti.  Kaikki sukellusryhmät varustetaan hätähappilaitteilla ja ensiapupakkauksella. Sukeltajilla, jotka sukeltavat veneestä, on varapullo regulaattoreineen 5:n metrin syvyydessä veneen alla.

 

Historia

Huhtikuussa 1994 saksalainen "Cristophin" perhe perusti sukelluskeskuksen.Keskus on kasvanut tasaisesti joka vuosi.Keskuksesta löytyy täydellinen varustemyymälä, erillinen kompressorirakennus, missä on myös pullo ja painovyö varasto. Myös erillinen varasto sukeltajien yksityistavaroille on rakennettu.

 

Sukelluskeskus ATLANTIK on edelleen perheyritys, jota johtavat veljekset Thomas ja Dirk. Kerstin ( Thomaksen vaimo) hoitaa toimiston rutiinit, ottaa varaukset ja antaa informaatiota.Korkeasesongin aikana keskus työllistää useita kouluttajia ja sukellusoppaita vahvistamaan Atlantikin Sukellushenkilöstöä.

 

Toimisto on auki

Kesällä

Maanantai - Perjantai

9:00 - 13:00  sekä 15:00 - 18:30

Lauantai

9:00 - 13:00

 

Talvella

Maanantai - Perjantai

9:00 - 16:00

Lauantai

9:00 - 13:00

 

Sunnuntaisin Sukelluskeskus on kiinni.

Sukelluskeskus ATLANTIK

Hei ja tervetuloa Sukelluskeskus ATLANTIKIIN

under the surfaceKun saavut Teneriffalle, vilkaise myös pinnan alle!

 

Sinä et ole löytänyt Teneriffaa, jos et ole tutkinut vedenalaista maailmaa täällä.

Teneriffan vedenalainen maailma, erityisesti Puerto de la Cruzin pohjoisrannikolla on komea, uskomaton, jännittvä,..... Täältä Sinä löydät seinämiä, vulkaanisia luolia, hylkyjä ja uskomattoman vedenalaisen elämän.

 

PADI 5 Star Gold Palm IDC ResortSukelluskeskus ATLANTIKIN teami opastaa Sinua kaikilla sukelluksilla tai opettaa ja treenaa ammattimaisesti aloittelijasta ammattilaiseksi. Vuodesta 1994 me olemme olleet CMAS ALL STAR KESKUS, kuten myös PADI 5 STAR KESKUS. Me myös tarjoamme SSI (Scuba Schools International) kursseja ja ProTecin tekniikkakursseja sekä RAB (Rebreather Advisory Board) kursseja.

 

Me tarjoamme sukellukset, varusteet, ammattimaisen teknisen huollon ja sukelluskurssit aloittelijasta korkeimmalle kouluttajatasolle.

 

Toivottavasti näemme Sinut pian täällä Teneriffalla sukeltamassa.

 

Aurinkoisin terveisin

Dirk & Thomas & Crew

OFFER Beginner Course

OFFER PADI Advanced Course

OFFER Diving

latest entries in our Guestbook

New Guestbook online
The new ATLANTIK guestbook is now online!

PADI Logo transpPADI Instructor Development Courses in Tenerife

Next ATLANTIK IDC 24.01.2018 - 03.02.2018
PADI IE in Tenerife 04.02.2018 + 05.02.2018
Read more about our PADI Instructor Development Courses

YOU can be a PADI Scuba Instructor!

The IDC will be conducted in
de German, en English and es Spanish.

Löydä meidät Facebookista