• Diving
  • Try-Dive
  • PADI OWD
  • PADI Bubblemaker
Deutsch English Spanish Netherlands Suomalainen Svenska Italiano

Grupper och klubbar

Dive club on club holiday in Tenerife Dykklubbar och grupper är alltid välkomna! 

Vi är en PADI 5 Star Gold Palm IDC Resort och vi ser gärna efter och dyker med er dykklubb här på Teneriffa.

 

Dykklubbar kan alltid dyka tillsammans, men beroende på gruppstorlek inte nödvändigtvis separat från andra kunder. Skulle det vara för många "vanliga" dykare och en stor dykklubb inbokade, organiserar vi flera dykutflykter vid olika tider.

 

En stor fördel med Teneriffa är att dykning är möjligt året om. Om vädret inte tillåter dykning på den ena sidan av ön, kan vi nå lugna dykplatser på den andra sidan på bara 30-45 minuter. Dykklubbar som kommer hit endast för dykning under en vecka riskerar därför inte att missa en dags dykning på grund av väder och vind.

 

En annan fördel med Teneriffa är mängden aktiviteter, parker, sporter, utflykter och underhållning även för icke-dykare. Ta med familj, vänner och kollegor även om de inte dyker. Simning, surfing, paragliding, utflykter på mountain bikes, vandringar, klättra, parker och zoos som "Loro Parque", "Siam Park", "Safari Park" och mycket mer. 

 

Som en dykgrupp kan ni dyka för den lägsta kostnaden, men ni måste dyka med minimumantalet dykare för paketpriset. Är antalet dykare mindre, betalar ni det fulla, normal priset. Så prata med era gruppmedlemmar om vad som skulle passa er bäst, individuella paket för varje dykare eller våra gruppaket.

 

dive club on holiday in TenerifeMinigrupp

En minigrupp består av minst 4 dykare. Paketet innehåller minst 24 dyk, och är framtaget för dykpar som reser och dyker tillsammans. Fråga oss om boende, du kommer bli glatt överraskad över de fina erbjudanden på lägenheter, bungalows eller hotellrum vi kan ge dig.

 

Grupp

En dykgrupp består av minst 6 dykare. Paketet innehåller minst 50 dyk, och är speciellt framtaget för dykklubbar.

 

Tilläggsdyk

Om du har använt hela ditt minigrupp- eller gruppaket, får du per automatik tilläggsdyk för samma kostnad som i paketet! Du behöver inte köpa ett nytt paket, men du måste fortfarande ha minimumantalet dykare i vattnet. 

 

Ickeanvända dyk från ett paket

Om du inte använt hela paketet, utgår eventuella icke-använda dyk. Dessa kan ej återbetalas, sparas till nästa besök eller överföras till annan dykare.

 

Extrakostnader för specialdyk

Som en dykgrupp kan ni också vara med på våra specialdyk, som NATTDYK, FISKBERGET, TUNNELN eller FLYGPLANSVRAK. För dessa dyk debiterar vi den normala extrakostnaden per dykare, enligt extrakostnadslistan nedan. 

 

Instruktör dyker gratis

En instruktör som organiserar klubbsemestern här med oss får dyka gratis, om denne har med sig minst 10 betalande dykare. Hotell MARITIM erbjuder GRATIS BOENDE vid bokning för grupp på minst 15 betalande dykare. 

 

Utrustning

Vi antar att alla gruppmedlemmar har sin egen utrustning. Om något saknas kan ni hyra utrustning från oss till normala priser. Vi kan dock inte tillhandahålla hyrutrustning för en hel dykklubb. Vänligen låt oss veta om nödvändig hyrutrustning i förväg.

 

Dykpaket

{PRICELIST table:="Tauchen" lang:="en"}

Extrakostnader för specialdyk

{PRICELIST table:="Tauchen_sup" lang:="en" pricetext:="+"}

 

Kursdyk inom gruppen

Om en instruktör reser med gruppen och denne vill göra kursdyk med sina studenter, är detta möjligt. För alla dyk gäller villkoren ovan. För kursdyk utförda av våra instruktörer debiteras det normala priset för kursdyk, utan undantag. Vi har dykplatser för nybörjare tillgängliga. För teori kan vårt klassrum användas utan kostnad, om vi inte behöver det själva. Material från PADI, dator och internet är också tillgängligt. 

 

Accommodation in Hotel MARITIM in Tenerife

Boende

Det bästa boendet för grupper är alltid Hotel MARITIM. Vi kan erbjuda dubbelrum eller lägenheter för 4 personer till mycket goda priser. Ni är välkomna att fråga oss, så ger vi alternativ beroende på gruppstorlek och reseperiod.

 

Flyg

Vi är inte en resebyrå och kan inte erbjuda några flyg.

 

Gruppstorlek

Om du som instruktör organiserar gruppresan, vänligen läs detta!

Från erfarenhet vet vi att storleken på gruppen ofta är mindre vid ankomst än vid förfrågan. Om ni planerar en gruppresa, tänk på att vissa medlemmar kanske blir sjuka eller måste avboka kort inpå av andra anledningar. Erbjudanden för boende och dykning baseras på antalet dykare. Ankommer ni med ett mindre antal dykare än vad som bokats för, finns det risk för att priserna för boende och dykning blir högre än originalerbjudandet. Vårt tips: samla in betalningar från alla deltagare så tidigt som möjligt och ge dem skriftliga avbokningsvillkor.

 

Paketresa med boende på annat hotell eller lägenhet

Har er grupp bokat en paketresa med boende på ett annat hotell eller lägenhetskomplex, kan vi hämta upp och lämna av er innan och efter dykningen. Denna service erbjuds endast inom Puerto de la Cruz stadsgräns, och för hotellet "Panoramica Garden" i Los Realejos. Vi hämtar/lämnar inte från andra byar eller städer. För grupper debiterar vi en enskild avgift på €5 per person, vilket gäller hela vistelsen.