• Diving
  • Try-Dive
  • PADI OWD
  • PADI Bubblemaker
Deutsch English Spanish Netherlands Suomalainen Svenska Italiano

Transfer

Upphämtningsservice

Upphämtningsservice från ditt hotell till dykkurser eller dyk

Om du inte har en hyrbil och inte bor nära dykcentret, kan du boka vår upphämtningsservice.

För endast en engångsavgift på €15 per person hämtar vi upp och lämnar av dig oavsett hur många gånger du vill dyka under din semester. Denna service är endast tillgänglig inom Puerto de la Cruz stadsgräns! Vi erbjuder ej upphämtning från avlägsna hotell eller andra byar.

 

Transfer från/till flygplatsen

Transfer från/till flygplatsen

Från flygplasten har du flera alternativ för att ta dig till Puerto de la Cruz.

Att ta en taxi kostar cirka €120 från den södra flygplasten Reina Sofia, och mellan €60-70 från den norra flygplatsen.

 

Betacar and Cicar finns på bägge flygplatserna och i Puerto de la Cruz, så du kan hyra bil för en dag och köra till Puerto på egen hand. Pris beroende på bil börjar runt €60.

 

Det billigaste sättet att ta sig från flygplatsen till Puerto de la Cruz är att ta bussen. Den officiella busslinjen heter TITSA, håll utkik efter de gröna bussarna. Priset per person är mindre än €10 från den södra flygplatsen till Puerto de la Cruz. Se till att skaffa ett BONO-kort från biljettkontoret innan du går på bussen, detta kommer hålla dina kostnader nere.

 

Om du vill göra det enklare och mer avslappnat, kontakta oss för vår VIP Transferservice. Personlig upphämtning från flygplatsen och transfer direkt till ditt hotell eller lägenhet. Kostnad: från den södra flygplatsen €90 och från den norra flygplatsen €45.